Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
31/10 2012 - Nyt fra bestyrelsen
 
 
Nyt fra bestyrelsen
Den nyvalgte bestyrelse har haft sit første bestyrelsesmøde, et godt og spændende møde hvor forskellige ideer/tanker blev luftet.
 
Bestyrelsen holder kontortid hver onsdag fra kl. 16.30-18.30. Alle er hjertelige velkomne til at kigge forbi og få en sludder med bestyrelsen/leje lokaler mm. På sigt vil det være muligt at kontakte bestyrelsen via Oovoo og Skype i kontortiden.
 
Bestyrelsen har besluttet, at FTSFs hjemmeside skal forbedres væsentligt og vi vil fremadrettet arbejde på, at hjemmesiden bliver mere indbydende og være brugervenlig. Men dette er en proces, der tager lidt tid, så vi håber på alles forståelse og tålmodighed.
 
Bestyrelsen har besluttet sig for at oprette to nye udvalg; festudvalg ad hoc og medie udvalg. Medie udvalget bliver bestyrelsens opgave til at starte med.
 
Fremover kan kontaktpersoner/hjemmevejledere/ledsagere, som bærer ID-skilt, komme gratis med til foredrag mm. ved følgeskab af en borger. Men ikke til større arrangementer med bespisning.
 
FTSF sender Daniel Vest og Tine Lind til DDL’s repræsentantskabsmøde d. 30. november.
 
Tøjbutikken Mariann har ophørs udsalg torsdag d. 1. november til lørdag d. 3. november kl. 10-17. Der vil være store besparelser, helt op til 80 %.
 
Julen nærmer sig – julefrokost finder sted i FTSF d. 7. december, kom og vær med. Vi har brug for 2 frivillige til at stå i køkkenet, sørge for at maden bliver varmet, serveret, rydde op og vaske op – kom frisk til bestyrelsen hvis du har lyst til at give en hånd med.
 
D. 14. november har vi socialt samvær i stedet for medlemsmøde, d. 28. november kommer Visual Travel og holder oplæg om opstarten af firmaet og gennemgang af kommende rejser i 2013/2014.
 
På glædeligt gensyn i FTSF

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia