Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
5/4 2013 - Nyhedsbrev
 
 
Nyhedsbrev
Bestyrelsen håber, at alle har haft en god påske og nydt det fine vejr.
 
Bestyrelsen har holdt det første hovedbestyrelsesmøde efter generalforsamlingen, en aften der gik godt. Bestyrelsen har blandt andet talt om generalforsamlingen og fulgt op på nogle ting, som der blev nævnt til generalforsamlingen. Bestyrelsen har besluttet, at vi fastholder vores nuværende metode med tilmeldinger, at når vi modtager en tilmelding med betaling, så kommer navnet på tilmeldingslisten på hjemmesiden. Vi ønsker ikke at holde navne hemmeligt og ønsker åbenhed omkring tilmeldinger. Vi har fået en god, aktiv bestyrelse og alle ser frem til nogle gode møder fremover.
 
Vores erhvervslokale er udlejet pr. 15. april, d. 1. maj åbner kiosken "Frederik 3.'s kiosk" - vi håber, at alle vore medlemmer vil tage godt imod kioskejeren.
 
Onsdag d. 3. april kom Christian Høybye fra DDLs struktur udvalg og luftede udvalgets tanker omkring struktur ændringer, en god og debat rig aften - strukturudvalget er endnu ikke færdig med deres arbejde, til efteråret skal de være færdige og meddele det ud, bestyrelsen vil arrangere et medlemsmøde til næste år inden generalforsamlingen vedr. strukturændringerne, hvilke ændringer som FTSF skal stemme for og imod.
 
Onsdag d. 17. april er der quiz aften, kom frisk og se om du er den, der husker bedst - der er præmier på spil.
 
Der er stadig få ledige pladser til rundvisningen i Fængslet d. 21 april, skriv en mail til tilmelding@ftsf.dk, hvis du vil med. Se oplysninger om arrangementet i et tidligere nyhedsbrev på hjemmesiden.
 
Sommerfest 2013 d. 22. juni er ved at blive arrangeret nu, sæt kryds i kalenderen.
 
Har du lyst til at være frivillig i et af vores udvalg, send en mail til ftsf@ftsf.dk.
 
Vi åbner op for en forsøgsperiode med at have åbent 1 onsdag om måneden om formiddagen efter forespørgsel fra vores medlemmer, første gang bliver onsdag d. 1. maj kl. 10-13.

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia