Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
29/4 2013 - Nyhedsbrev april 2013
 
 
Nyhedsbrev april 2013
Foråret er på vej, det begynder at blive varmere - bestyrelsen ser frem til et glædeligt forår sammen med medlemmerne.
 
Sæt kryds i kalenderen for hovedrengøring i FTSF; lørdag d. 27. juli 2013. Nærmere informationer følger.
 
Foredrag om formandens arbejde hos DDL af Janne Boye Niemelä d. 29. maj er aflyst, der afholdes socialt samvær i stedet for. Janne Boye Niemelä vil komme til efteråret.
 
Enkelte medlemmer har endnu ikke fået medlemskort af DDL, bestyrelsen har rykket DDL for kortene og pt. er der underbemanding hos DDL, hvilket betyder de har travlt og derfor må vi alle væbne os med tålmodighed.
 
Vi søger frivillige til vores kulturudvalg, cafe udvalg, kaffeudvalg og kiosk på Ulleruphus - til vores kulturudvalg er det vigtigt, vi får flere personer ind, pt. er der kun 2 medlemmer i udvalget, det er for stort et arbejde at arrangere FTSF arrangementer med kun 2 medlemmer i udvalget. Hvis vi ikke får flere frivillige i udvalget, risikerer vi at der intet program bliver lavet til efteråret.
Vi ser frem til jeres henvendelser. Henvendelser i forbindelse med kultur udvalget skal ske til Tine Vest; tv@ftsf.dk - henvendelser omkring cafe udvalg og kaffeudvalg skal ske til Jesper Fløe; jf@ftsf.dk - henvendelser omkring kiosken skal ske til kiosken; kiosk@ftsf.dk
 
"Tegnsprogshus til salg" - dette er temaet til vores medlemsmøde onsdag d. 12. juni kl. 19. Skal huset sælges? Skal vi beholde huset? Skal vi rive huset ned? Hvis du har en mening eller holdning, som du gerne vil dele med bestyrelsen og de øvrige medlemmer, så kom d. 12. juni kl. 19.
 
Nyt fra Cafe udvalget:
Fredags cafe d. 3 maj kl. 20-02; Tuborg, Julebryg og rød sodavand 5 kr. Vi har et restlager, vi skal have tømt, kom og hjælp os med at tømme lageret. Vi sælger også chips og toast.
 
Vi lukker ikke i juli måned i år, så der er fredags cafe d. 5. juli. Husk der er fredags cafe den første fredag i måneden, vi glæder os til at se jer alle sammen. Kaffeudvalget har haft sit første møde og er klar til at starte op med at lave kaffe til foreningens medlemsaftener, vi håber alle vil tage godt imod udvalgets medlemmer.
 
Nyt fra kulturvalget:
Foredrag med Birthe Pedersen onsdag d. 1. maj, kom og hør hendes spændende oplevelser på Grønland.

Foredrag ved Malene Melander d. 15. maj, husk at tilmelde jer! Der er bestilt stemmetolk.

Onsdag d. 1. maj starter vi vores forsøg op med formiddags åben fra 10-13. Vi håber at se mange medlemmer til denne dag.

Kreative dage starter op onsdag d. 8. maj kl. 19 samtidigt med pc cafe, der har været nogle ønsker om at man kan komme og være kreativ, om du vil sy på symaskine, brodere eller klippe papirklip - det er op til dig, måske har du brug for hjælp til hvordan man syer en knap i din jakke, der vil være nogle som kan hjælpe dig på rette vej. Kreative dage er ikke kun for kvinder, mænd er hjertelige velkomne!


Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia