Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
28/6 2013 - Nyhedsbrev juni 2013
 
 
Nyhedsbrev juni 2013
Sommeren nærmer sig med hastige skridt, dog har vi i Fredericia ikke helt sommervejr endnu, men det kommer!
 
D. 12. juni holdt vi medlemsmøde vedr. emnet "Tegnsprogshuset - til salg?" - bestyrelsen konkluderer efter dette møde, at der er flertal for at beholde huset. Bestyrelsen arbejder sammen med ejendomsudvalget på at finde løsninger omkring huset, flere ønsker en renovering, andre tænker vi skal sælge lejligheder og kun have fokus på foreningen, nogle ønsker vi ansætter en administrator - bestyrelsen og ejendomsudvalget har fået mange ideer fra medlemmerne, som vi vil arbejde videre med.
 
Kontoret har lukket i juli måned; er der noget, som er vigtigt, kan du sende en mail til ftsf@ftsf.dk - mailen vil blive tjekket jævnligt.
 
Fredags cafe d. 5. juli er desværre aflyst, vi beklager meget!
 
Hovedrengørings dag d. 27. juli; vi håber at tilmeldingerne strømmer ind - så vi kan få en sjov, hyggelig rengøringsdag og et rent hus. Se flere informationer i tidligere nyhedsmail.
 
Programmet for efteråret er lagt ud. Det er ingen fejltagelse, at der står socialt samvær - vi mangler fortsat folk i vores aktivitetsudvalg, som er med til at planlægge programmet for efteråret. Er du frisk, send en mail til tv@ftsf.dk
 
D. 14. august åbner netcafe allerede kl. 15, hvor du kan komme med din computer, være kreativ med strikketøjet, sy et hul i dine bukser mv. - eller bare komme og være social med de andre fremmødte. Der er åbent fra kl. 15, der er mulighed for at købe drikkevarer, du kan medbringe madpakke hvis du vil blive til om aftenen.
 
Fredericia Tegnsprogsforening ønsker alle modtagere af nyhedsbrevet, medlemmer såvel som ikke-medlemmer og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. Vi glæder os til at se jer alle igen d. 7. august til socialt samvær i foreningen, høre om jeres ferierejser og se brune ansigter.  

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia