Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
9/10 2013 - Nyhedsbrev September 2013
 
 
Nyhedsbrev September 2013
Efteråret sniger sig ind på os; har du fundet efterårsjakken frem, tænder du stearin lys om aftenen i din varme stue?
Vi håber ikke, du har siddet med længsel og ventet på vores nyhedsbrev, som er lidt forsinket denne gang - men til gengæld er der masser af små nyheder i dette brev!
 
Desværre har vi stadig problemer med at det ikke er alle vore medlemmer, der har fået medlemskort fra DDL - vi vil opfordre jer til at tage kontakt til vores medlemsansvarlige Jutta A. Nielsen på mail: jan@ftsf.dk hvis du stadig mangler dit medlemskort.
HVIS du kommer til et arrangement i FTSF, skal du have medlemskort med - har du ikke modtaget et medlemskort, bedes du tage kvittering med på, at du har betalt kontingentet for 2013.
Desværre har vi også nogle medlemmer, som endnu ikke har betalt kontingent for 2013 - i skrivende stund er disse medlemmer sortlistet hos os, hvilket betyder, at de ikke kan deltage i vores arrangementer inkl. Fredags café - disse medlemmer kan heller ikke melde sig ind i en anden forening. Vi vil opfordre til, at man får betalt kontingentet for 2013 snarest muligt, da det ikke varer længe til årsskiftet og et nyt års kontingent skal betales.
 
HB har besluttet at pr. 1. januar 2014 er der indgangspriser på Kreative Onsdage og Fredags Café for DDL medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen bliver:
FTSF medlem = gratis
DDL medlem = 25 kr.
Ikke-medlem = 50 kr.
 
 Jule banko og julefrokost lørdag d. 7. december, sæt kryds i kalenderen nu - nærmere info følger. Julebanko finder sted i festsalen på 1. sal, julefrokosten i klublokalet.
 
Generalforsamling 2014 finder sted på Center for Høretab (Fredericiaskolen) lørdag d. 15 marts 2014, skynd dig at finde barnepige, kattepasser og hundesitter - og sæt kryds i kalenderen!
 
Suppelanten Kim Aarosiin har fratrådt sin post i bestyrelsen.
 
Kommende arrangementer:
* Onsdag d. 16. oktober - Quiz aften, kom og vær med til en sjov aften!
 
* Fredag d. 25. oktober fylder FTSF 110 år, der er sendt invitation ud - husk at tilmelde dig inden d. 16 oktober til tilmelding@ftsf.dk
 
* Fredagscafé d. 1. november - temaet er J-dag, der sidder sikkert mange og glæder sig til at få årets juleøl - kom og vær med!
 
* Onsdag d. 13. november er der medlemsmøde "Tegnsprogshuset - til salg?"
 
* Lørdag d. 16. november er der udflugt til Hamborg, se opslaget her: http://tegnsprogshuset.dk/nyheder-4?newsletter_view=16430
 
* Onsdag d. 27 november kommer Visual Travel og præsenterer deres rejser for 2014.
 
* Onsdag d. 11. december er der debat aften om DDLs landsmøde 2014. Nærmere info følger. Efter debatten er der jule afslutning.
 
Kreative Onsdage har vi også, kom og vær med - se i vores aktivitetskalender hvornår der er kreative onsdage og hvad tid det starter. Det har tidligere været annonceret, at vi starter nogle gange kl. 16.30, men det er en fejl (drillenissen var tidligt på spil i år!) - nogle gange starter vi først kl. 17, da lokalet er lejet ud til kl. 17.

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia