Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
23/12 2013 - Julehilsen
 
 
Julehilsen
1 dag til juleaften - vi håber, at alle vores medlemmer er færdige med jule forberedelserne og kan nyde de sidste dage op til jul uden stress og jag.
 
Til medlemsmødet d. 13. november blev der meddelt, at formand Daniel Vest ønsker at stoppe til generalforsamlingen til marts 2014 - årsagen hertil er, at Daniel Vest ønsker nye udfordringer i bestyrelsesarbejdet, han ønsker at have en anden post i bestyrelsen. Der går forskellige rygter om hvorfor han ønsker at stoppe, bl.a. fordi han har travlt på arbejdet, han ønsker mere tid med familien, han ønsker mere tid til Viking mm. - vi vil hermed gerne aflive disse rygter og beder jer om at være med til at stoppe rygterne! Referat fra medlemsmødet kan ses på vores hjemmeside under referater.
 
Vi vil gerne takke de frivillige bag årets julefrokost, tusind tak for jeres hjælp!
 
Der er 24 tilmeldte til juleaften i FTSF. Det er dejligt, at der er så mange, der har valgt at deltage i arrangementet og vi sender alle vores bedste tanker og håb om en dejlig aften i FTSF.
 
Første arrangement i 2014 er et foredrag om ros og anerkendelse af Heidi Erza d. 8. januar, tilmeldingsfristen er rykket til d. 3. januar. Mere om foredraget kan ses på hjemmesiden under nyhedsbreve.
D. 22. januar kommer døvepræst Lise Lotte Kjær og kordegn Heidi Nissen og holder foredrag om en døvepræst i Uganda, flere oplysninger kommer efter nytår.
 
HUSK, at der er indført entré for DDL medlemmer og ikke-medlemmer pr. 1. januar 2014.
 
FTSF søger nyhedsvært til vores projekt, der starter efter nytåret - er du interesseret, så send en mail til ftsf@ftsf.dk med beskrivelse af dig selv, gerne på video. Sidste frist er d. 15. januar 2014.
 
FTSF søger kandidater til bestyrelses arbejde heriblandt formands kandidat, du kan bruge julen til at tænke over om du har lyst til at være med i bestyrelsen til generalforsamlingen marts 2014. 
 
Her til sidst vil vi ønske alle vores medlemmer, ikke-medlemmer, samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår - vi takker for året, der snart er forbi og ser frem til et godt og spændende 2014.

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia