Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
30/6 2014 - God sommer
 
 
God sommer
Vi går sommeren i møde, dagene bliver lysere, det er varmt - sommetider - og FTSF holder sommerferie.
 
Vi har lukket i hele juli måned, vi kan kontaktes på mail: ftsf@ftsf.dk - der kan være ventetid på svar. 
 
Medlemsmødet blev afholdt d. 25. juni, hvor det store samtale emne var Fremtiden for Tegnsprogshuset. Det er bestyrelsens fornemmelse, at flertallet af de fremmødte ønsker at beholde huset med renoveringsarbejde. Men da det ikke var alle medlemmer, der kom til medlemsmødet, vil vi lægge en afstemning op på hjemmesiden hvor man kan stemme om Tegnsprogshusets fremtid - dette gælder kun for vores medlemmer. 
Referat fra medlemsmødet vil blive lagt på hjemmesiden. PowerPoint vedr. Fremtiden for Tegnsprogshuset vil også blive lagt på hjemmesiden. 
 
Til august måned vil vi starte op med et nyt tilmeldingssystem, hvor man har mulighed for at tilmelde sig og betale med dankort. 
 
Det er os en stor glæde at fortælle, at vi har fået en ny kunde, som lejer lokale hos os 4-5 gange om måneden. Læs mere om kunden på www.growyourbodyandmind.dk - medlemmer af FTSF kan få 20% rabat ved at tilmelde sig til disse arrangementer. 
 
Fredags café d. 4. juli er aflyst på grund af renovering - næste fredags café er fredag d. 1. august. Næste forenings arrangement er d. 6. august med vandretur i Fredericia By. 
 
Vi ønsker alle vores medlemmer, modtagere af nyhedsbrev og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. 
 
 

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia