Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
23/9 2014 - Nyhedsbrev september 2014
 
 
Nyhedsbrev september 2014
Sommeren er ved at være slut, de sidste solrige timer er på vej væk - snart bliver det køligere, efteråret er på vej, det giver anledning til mange timer med en god bog og varme drikke - men fortvivl ikke, FTSF lukker ikke ned fordi det er efterår - tværtimod, der sker mange ting i FTSF i øjeblikket. 
 
Arbejdsgruppen bag Fremtiden For Tegnsprogshuset er godt i gang med at komme med idéer til hvordan fremtiden ser ud for Tegnsprogshuset, arbejdsgruppen arbejder meget ihærdigt og aktivt i øjeblikket - vi glæder os til at præsentere idéerne for jer i løbet af efteråret. 
 
I takt med efteråret kommer, kan vi ikke komme udenom, at det også bliver jul igen i år - en god julefrokost uden nogle frivillige til at arrangere den kan vi ikke - har du lyst til at arrangere julefrokosten sammen med et par stykker fra bestyrelsen? Send en mail til Daniel Vest og meld dig til, mail: dv@ftsf.dk 
Datoen for julefrokosten i år er lørdag d. 6. december. 
 
Vi har fået henvendelse fra Dansk Handicap med anmodninger om repræsentanter til bestyrelsen for unge afdelingen i Fredericia samt Fredericiaskolen. Kunne du tænke dig at være repræsentant i én af de to bestyrelser, send en mail til ftsf@ftsf.dk - send også en mail, hvis du gerne vil vide mere om de to bestyrelser og hvad det er for noget. Send en mail senest søndag d. 28. september. 
 
Bestyrelsen har fået flere henvendelser fra medlemmer, der klager over, at det ofte sker, at nogle kommer for sent til diverse arrangementer i FTSF. Hermed vil vi bede alle om at komme i god tid og kommer du for sent, så må du sætte dig bagerst stille og roligt. Har du et behov for en bestemt plads/god plads, så må du komme i god tid. 
 
Opfordring:
HUSK at tilmelde dig til vores arrangementer via ftsf.nemtilmeld.dk - vi oplever desværre stadig, at der er flere, der kommer til foreningen uden at tilmelde sig til arrangementerne - det vil gøre det nemmere for os at vide, hvor mange der kommer af hensyn til kaffe og opstilling af stole. 
 
Vi har fortsat nogle medlemmer, der ikke har betalt kontingent for 2014 - har du ikke betalt? Kontakt medlemsudvalget på medlem@ftsf.dk 
 
Husk Quiz aften d. 1. oktober, fredags cafe d. 3 oktober og The Soldiers' Oktoberfest d. 11. oktober. 

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia