Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
29/12 2014 - Foredrag om motorsport v. Ole Rønne Christensen
 
 
Foredrag om motorsport v. Ole Rønne Christensen
Hvor meget ved du om Formel 1 og Le Mans?
Vil du gerne vide mere?

Hej piger – kom til en ægte mande aften og hør om, hvad er det der fascinerer så meget, at man tilbringer hver weekend foran fjernsynet eller står op kl. 3.00 om natten for at se racerløb?

Når man skal lære et nyt kortspil at kende, er det ofte ikke interessant i starten – fordi men ikke kender reglerne. Når men først forstår hvilke regler der er, hvilken strategier der ligger bag, og hvordan man kan vinde, bliver det spændende.
 
Det samme med motorsport, hvor jeg selv er blevet bidt af mest Formel 1 og LE Mans. Det som så har slået mig allermest er, at når jeg rundt omkring snakker motorsport, kan se, at selv dem som interesserer sig for Formel 1 eller Le Mans, ikke kender reglerne til bunds.

Samtidig med jeg så det, blev jeg opfordret til at lave et foredrag om Formel 1 og LE Mans, for begyndere. Så fik jeg ideen til at vil dele min viden med dig, ved at tage på en foredragsturne.
 
Derfor - vil du gerne forstå Formel 1 og Le Mans lidt bedre, så kom til mit foredrag der vil være en veksling mellem det kedelige: Reglerne. Det lidt mere interessante: Spillets taktik. Til dette vil jeg undervejs fortælle lidt om nogle sjove episoder.
 
Jeg kommer til Fredericia Tegnsprogsforening
onsdag d. 14. januar kl. 19:00. 
 
Foredraget er tiltænkt deltagere med lidt eller ingen viden om Formel 1.
Andre motorsports- interesserede er naturligvis velkommen til at overvære mit foredrag. Både mænd og damer….
 
På gensyn, 
Ole Rønne Christensen
 
Arrangementet er gratis for alle, men tilmelding skal ske til:
 

Nemtilmeld - klik her
Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia