Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
15/2 2015 - Nyhedsbrev februar 2015
 
 
Nyhedsbrev februar 2015
Tør vi mon håbe på, at foråret er på vej eller er det for tidligt endnu? Det er ikke megen sne, vi har fået i år - måske er der revanche til næste år? 
 
John Smith stand up showet gennemføres med omkring 40 tilmeldte, dejligt! Vi håber de tilmeldte får en sjov og underholdende aften. 
 
Vi har PC-søndag søndag d. 22 februar fra kl. 10-15, tag din computer/iPad med og få hjælp til noget, du har brug for. Tag madpakke med til frokost eller bestil udefra. Drikkevarer og kaffe kan købes. 
 
Vi har nogle medlemmer, som endnu ikke har betalt kontingent - hvis du kommer i foreningen og du selv ved, du lige har betalt kontingentet - tag venligst kvittering med, da det ikke er sikkert, at vi har fået besked fra DDL om, at kontingentet er betalt. 
 
Årets Generalforsamlingsblad er på vej - som noget nyt har bestyrelsen besluttet, at der er fælles frokost i stedet for fælles spisning efter generalforsamlingen. Læs mere om dette i bladet. 
 
Vores næste arrangement er foredrag v. Gabrielle Guldborg onsdag d. 18 februar, sidste frist for tilmelding er tirsdag d. 17 februar. Mere info om arrangementet kan ses i en tidligere udsendt nyhedsmail. 

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia