Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
7/5 2015 - Sidste nyt om renovering
 
 
Sidste nyt om renovering
I dag kl. 16:15 har foreningens formand Daniel Vest og kasserer Kim L. Christensen skrevet under på en kontrakt efter godkendelse fra bestyrelsen og ejendomsudvalget ved et ekstra ordinært møde onsdag den 6. maj 2015.
Vi kan hermed afsløre, hvem der skal være FTSFs entreprenør som skal foretage den store renovering i Tegnsprogshuset.

Vi har modtaget forskellige tilbud fra firmaer i forbindelse med renovering af Tegnsprogshuset.
Vi synes, der har været en god dialog med forskellige håndværkerfirmaer og det har været lærerigt for os at få deres viden om renovering og rådgivning.

Vi er rigtigt glade for at træffe den rigtig beslutning, hvor vi har valgt den valgte entreprenør.

Entreprenøren er Billeshøj Tømrerforretning, firmaet ejes af Henrik S. Ladekjær.
Han er uddannet tømrer og har været selvstændig siden januar 2009. 36 år gammel. Er oprindelig uddannet landmand og agrarøkonom.
Henrik bor med sin familie på Vestfyn på gården Billeshøj hvor de har værksted.
Firmaet har 5 mand, 2 tømrersvende, 2 bygnings snedkere og en lærling.

Vi er kommet frem til enighed omkring med en startsdato, hvor de skal starte med renovering i Tegnsprogshuset – den største og sværeste opgave er nedrivning af trappen, derfor har vi valgt at starte allerede onsdag den 20. maj 2015.
Således forventes renoveringsprojektet at være færdig senest fredag den 14. august 2015.

Som udgangspunkt skal håndværkerne arbejde i forhallen mellem stue og 1. sal i forbindelse med nedtagning af trappe samt renovere i festsalen fra onsdag den 20. maj 2015.


Vi kan bruge klublokalet til og med søndag den 31. maj 2015 – derefter overtager entreprenøren Tegnsprogshuset i hele renoveringsperioden.

I forbindelse med foreningens arrangementer skal medlemmerne gå hen til bagdøren (man kalder den dør nr. 7, men i dag er det flugtvejsdør, dengang hed den Egeskovvej 7) idet vores hoveddør til Tegnsprogshuset vil blive spærret.
Der vil stå et skilt på hoveddøren. hvor I skal gå videre til Egeskovvej 7.

Ejendomslederen overvejer at lave et videoindlæg på tegnsprog undervejs i renoveringsprojekt, således alle interesserede kan følge med i, hvad der sker.
Jørgen Siig og Daniel Vest vil tage billeder under renoveringsperioden og lægge på hjemmeside, så alle interesserede kan følge renoveringen fra start til slut.

Bestyrelsen har besluttet at arrangere Fredags Café den 29. maj 2015, hvor vi har mulighed for at snakke om renovering og se den gamle klublokale inden vi ser nye lokaler efter sommerferie.
Der kommer et opslag snarest!

Samtidig er der arrangeret loppemarked lørdag den 30. maj 2015 og søndag den 31. maj 2015, begge dag er fra kl. 10:00 – 17:00, hvor vi sælger mange ting i huset.
Opslag kommer også snarest, men først efter bestyrelsens godkendelse på bestyrelsesmøde tirsdag den 12. maj 2015.

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia