Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
22/5 2015 - Nyhedsbrev - maj 2015
 
 
Nyhedsbrev - maj 2015
Nu nærmer tiden sig til at Tegnsprogshuset holder lukket i tre måneder - lad os alle huske på de gode, sjove, hyggelige timer vi har haft i de gamle lokaler!

Travlhed
Bestyrelsen og ejendomsudvalget har haft travlt med ekstra ordinære møder i forbindelse med renovering i Tegnsprogshuset hvor vi skal tage beslutninger om bl.a. hvilken farve maling til vægge, gulvtyper, nye borde og stole og mange andre ting.
Mange ting er på plads – nogle af vores ønsker på ønskelisten over ting som skal renoveres må desværre udsættes på grund af økonomien.
 
Foreningens formand og ejendomsleder har i øjeblikket meget travlt i forbindelse med renoveringen og har en del ansvar for renoveringen sammen med entreprenøren.
Medlemmer bedes at respektere og ikke forstyrre på kontoret i forbindelse med renoveringen – der er mange ting vi skal have styr på i huset. :o)

Renovering i Tegnsprogshuset
Onsdag den 20. maj er Billeshøj Tømrerforretning allerede gået i gang med renovering i festsalen og forhallen – I har muligvis set billeder på vores hjemmeside. De er i gang med nedrivning af trappen.
Det er lidt et følsomt område at fjerne trappen som nogle medlemmer har skrevet om på Facebook. Bestyrelsen har stor forståelse for dette og er klar over, at nogle medlemmer måske ikke er enig i, at trappen fjernes. Men vi lover, det bliver rigtigt flot i forhallen, specielt med den nye trappe.

Du har mulighed for at følge med i renoveringsprocessen om hvad der sker i Tegnsprogshuset med mange billeder og der vil også blive lagt nogle beskrivelser om renoveringsprojektet.

Bestyrelsen har udpeget Jørgen Siig som fotograf og Tine Vest vil sørge for at opdatere hjemmesiden med billeder samt skrive lidt på Facebook, når der er nye billeder mv., hvor I kan se dem her. Vi vil opdatere med billeder 2-3 gange om ugen.
Flere informationer om renovering kan ses på vores hjemmeside: www.ftsf.dk/renovering.

Aktiviteter i Tegnsprogshuset
Kreativ dag i ulige uger om onsdage blev enige om at holde en forlænget sommerferie fra nu af og der åbnes igen onsdag den 26. august 2015.
Bestyrelsen har besluttet at udsætte medlemsmødet onsdag den 10. juni 2015 på grund af renoveringen.

Kulturudvalget prøver at finde nogle alternativer/andet arrangement onsdag den 10. juni 2015 – nærmere info følger!

Loppemarked
FTSF holder loppemarked i 2 dage, både lørdag den 30. maj 2015 og søndag den 31. maj 2015 – begge dage er kl. 10:00 – 17:00.

I tænker… At måske vil I gå op på loftet, ned i kælderen eller ud i garagen for at finde ting I ikke selv bruger og overvejer at smide ud på lossepladsen i pinsedagene?
MEN hvad med at forære de ting til FTSF, hvor vi sælger og beholder fortjenesten. På den måde støtter I FTSF.

I kan aflevere tingene til FTSF på onsdag den 27. maj 2015 i FTSFs kontortid mellem kl. 16:30 – 17:30 – eller efter aftale med Daniel Vest på mail: dv@ftsf.dk eller vis Facebook.

Overskuddet fra loppemarkedet går til at støtte ejendommen med at købe nye møbler.

Ny caféudvalgsleder og afdelingsleder
Bestyrelsen har udpeget en ny leder i caféudvalget, det er Rosa Rolighed. Hun har erfaring i caféen og bestyrelsen glæder sig til at se frem til nyt strukturering i caféen.
Samtidig kan vi også meddele jer, at vi er så heldig at have fundet en ny afdelingsleder til The Soldiers (ungdomsafdeling), det er Lotte Lyngø Larsen.

Vi byder Rosa og Lotte velkommen og vi ser frem til et godt samarbejde med jer to.

Hvem er lederne og tovholdere?
Vi har både udvalg og afdelinger under Fredericia Tegnsprogsforening. På hjemmesiden kan I se, hvem der er leder for de forskellige udvalg og afdelinger.
 
Tovholder funktionen betyder, at en fra bestyrelsen, som er udpeget, skal sørge for at følge med i, hvad der sker i udvalget/afdelingen og informere bestyrelsen, så bestyrelsen kan følge med i, hvad der sker omkring i udvalgene og afdelingerne. 
Det kan også være tovholderen sørger for at minde udvalg/afdeling om at følge vores forretningsorden samt hjælpe med økonomien i udvalgene/afdelingerne.

Caféudvalg
Leder: Rose Rolighed
Tovholder: Troels Nielsen og Kim Aarosiin

Ejendomsudvalg
Leder: Daniel Vest
Tovholder: Daniel Vest

Festudvalg
Opgaven påtages af bestyrelsen

Historiskudvalg
Leder: %
Tovholder: Rosa Rolighed

IT & medieudvalg
Leder: Klaus U. Pedersen
Tovholder: Klaus U. Pedersen

Kulturudvalg
Leder: Lis Jepsen
Tovholder: Kim L. Christensen

Medlemsudvalg
Leder: Tine Vest
Tovholder: Kim L. Christensen

Deaf Poker Fredericia
Leder: Heinz Kristensen
Tovholder: Daniel Vest og Troels Nielsen

Døves Idrætsklub FREMAD
Leder: Kim L. Christensen
Tovholder: Kim L. Christensen

The Soldiers
Leder: Lotte Lyngø Larsen
Tovholder: Daniel Vest

Whist
Leder: Erik Thomsen
Tovholder: Klaus U. Pedersen

Medlemskort 2015
Kontakt venligst medlem@ftsf.dk eller personlig henvendelse på kontoret hver onsdag kl. 16:30 – 17:30 eller under foreningsaftener for at hente medlemskort 2015.
Vedhæft eller forevis gerne kopi af kvittering for betaling af kontingent, hvis du har lige betalt!

Oplæg om psykiske sårbare døve ved DDL
På onsdag har kulturudvalget arrangeret et spændende oplæg om psykiske sårbare døve som allerede er udsolgt.
Kulturudvalget har i samråd med foreningens formand drøftet om muligheder for flere pladser i klublokalet – vi må erkende, at der er ikke mulighed for at modtage flere tilmeldinger til oplægget på onsdag, da festsalen på 1. sal er under renovering.

De 80 tilmeldte får første ret til at sidde i klublokalet - hvis der er andre, der ikke har tilmeldt sig som kommer, de er naturligvis velkomne, men vi kan IKKE garantere om der er plads til ikke-tilmeldte gæster!!!

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia