Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
21/7 2015 - Nyhedsbrev - juli 2015
 
 
Nyhedsbrev - juli 2015
Sommeren er her, nogle holder ferie, andre arbejder - fælles for alle er, at vi er i Juli måned og vi håber alle på flere solskinstimer.

Ingen nyhedsbrev i juni 2015
Vi beklager meget, at I ikke har fået nyhedsbrev i juni på grund af travlhed – men I har sikkert fulgt meget med på vores Facebook side og hjemmeside i forbindelse med renovering i Tegnsprogshuset.

Lidt nyt om renovering i Tegnsprogshuset
I sidste uge havde håndværkerne ferie, derfor skete der ikke noget i huset, mens ejendomsleder Daniel Vest vil takke de 5 frivillige, der har hjulpet ham med at feje og støvsuge gulvene i Tegnsprogshuset – der var meget støv på gulvene.
Et stort TAK til Lotte Lyngø Larsen, Troels Nielsen, Nikolaj Seemann, Erik Thomsen og Bjarke V. Nielsen.

Nu er der rent. I løbet af denne uge vil der komme nyt gulv på – det bliver rigtig spændende.
Der er ca. 1 måned tilbage, så får vi lokalerne igen og vi kan godt forstå på medlemmerne, som glæder sig til at komme og se det "nye" hus.

Åbent hus
Bestyrelsen har besluttet at holde åbent hus / indvielse af nye lokaler først i uge 42 i forbindelse med ejendommens 65 års jubilæum, torsdag den 15. oktober 2015.
Det betyder, at der er ikke åbent hus umiddelbart efter renovering. Vi forventer, at renoveringen slutter fredag den 14. august 2015, derefter vil vi allerede leje lokalerne ud fra torsdag den 20. august 2015. De 5 dage fra d. 14 august til d. 20 august vil vi bruge tid på rengøring og sætte møbler mm. frem.

Hovedrengøring
Lørdag den 15. august 2015 vil vi gerne bruge en HEL dag til rengøring i Tegnsprogshuset, hvor ejendomsleder Daniel Vest gerne vil bruge ca. 20 frivillige hjælpere med opgavefordelinger.
Jørgen Siig har sagt ja til at lave en GOD frokost og aftensmad, hvis vejret er godt, skal vi selvfølgelig have grill.

Der skal bemærkes, at der kræves fysisk arbejde – da vi har vores erfaringer fra sidste gang, hvor vi ikke har overholdt vores tids- og opgaveplanlægninger.
Ejendomsleder Daniel Vest håber på medlemmernes forståelse, hvorfor vi vil helst have folk, der har en god fysisk og arbejdstempo!

Tilmeld dig til Daniel Vest på mail: dv@ftsf.dk senest den 10. august 2015!

Ny lejer i Tegnsprogshuset
Det er med stor glæde, at bestyrelsen og ejendomsudvalget kan meddele, at vi har lavet en lejekontrakt med Tolkecenter Danmark A/S, som lejer vores kontorlokale 1 fra den 15. august 2015.
Vi har to kontorlokaler med mellem væg, hvor vi skal montere en dør på. Således lejeren får kontorlokalet for sig selv, dog har lejeren fået en aftale om at bruge vores fælles tekøkken og wc.
Vores nuværende FTSF kontor med stor vinduer, der kaldes kontorlokale 1 skal flyttes til kontorlokale 2 (lidt mindre lokale), det vil sige, der er forbindelse mellem dør ved kontorlokale 2 og forhal.
Det betyder, at fremover både medlemmer, beboer og kunder (der lejer til festsal) skal gå ind af hoveddøren ved Egeskovvej 5 og fordel for medlemmer at gå direkte fra klublokale (Kreativ dag) til kontorlokale 2.

Grunden til, at vi vil gerne leje kontorlokale 1 ud er, fordi vi ønsker vores hus skal have mere synlighed og mere liv i huset, da der har været stille og mørkt sted – det er kun bestyrelsen der benytter kontorlokalet 1 gang om uge.

Nyt fra kulturudvalget
Snart er sommeren slut, det betyder et nyt sensommer/efterår i foreningen fyldt med aktiviteter. Vi kan bl.a fortælle, at der er Bridgewalking, Sensommer udflugt til Hvidsten Kro og Mønsted Kalkgruber, Udflugt til Frøslevlejren, Foredrag v. Bo Meier om hans motorcykel tur i Europa, gæt og grimasser for mænd, foredrag v. Kristin Martinsen om sin barndom i Norge, Halloween aften, informations aften v. Visual Travel, jule andagt og juleklip, jule banko mm.
Hold jer opdateret ved at se aktivitetskalender på hjemmesiden.
 
God sommer
Her til sidst vil vi ønske alle vores medlemmer, ikke-medlemmer, samarbejdspartnere, modtagere af nyhedsbrevet en rigtig god sommer.

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia