Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
31/8 2015 - Nyhedsbrev - august 2015
 
 
Nyhedsbrev - august 2015
Sommeren er ved at være slut for i år, mon vi får flere solrige dage eller skal vi forvente regn og rusk?

Renovering i Tegnsprogshuset
Det er med stor glæde, at bestyrelsen og ejendomsudvalget kan meddele, at renovering i Tegnsprogshuset er færdigt. Vi er begyndt at leje vores lokaler ud igen, dejligt!
Mange medlemmer synes godt om lokalerne efter renoveringen, dog er der en ting som vi bør gøre bedre, fx indgang af hoveddør, døren bør være omvendt, det har vi erfaret og vi vil gerne ændre det på et eller andet tidspunkt.

Køkkenet er desværre ikke færdig endnu – motoren til emfang i køkkenet er itu og den skal laves, men ellers var det færdig for længe siden og der har været mange forsinkelser hos firmaet som laver køkkenet. Men køkkenet kan bruges alligevel og der er sat nyt køleskab, fryseskab og industriovn. Det ligner et professionelt køkken ligesom andre steder og alt er stål varer.

Hovedrengøring
Lørdag den 15. august 2015 har vi gennemført vores hovedrengøring. Vi har knoklet meget. Nu ser huset meget fint ud.
Et stort TAK fra ejendomsleder Daniel Vest til 20 frivillige: Jørgen Siig, Milada Kaspersen, Nikolaj Seemann, Kim Aarosiin, Bent Ove Christensen, Jutta Nygaard Andersen, Lene Miltersen, Per Høi, Lis Jepsen, Dorith Bloss Christensen, Bjarke V. Nielsen, Kristina Krotneva, Kim L. Christensen, Lotte Lyngø Larsen, Troels Nielsen, Anne-Merethe Getti, Stephen Getti, Birgitte Vejbæk og Lorenz Herbst.

Forbedring af IT i Tegnsprogshuset
Bestyrelsen har besluttet at investere ca. 26.000 kr. til forbedring af IT i Tegnsprogshuset, en del af udgifterne dækkes af ejendommens konto, hvor vi har udskiftet ALLE netværkskabler til nye netværkskabler med cat6, der giver god og høj internetforbindelse samt ny switch og trådløst internet. I forbindelse med trådløst internet vil vi gerne tilbyde som en del af medlemsservicen, at medlemmer kan benytte vores FREE WIFI til fx køb af drikkevarer eller lign via vores MobilePay eller surfe på internet via jeres smartphone. Vi har købt 2 projektorer til festsalen på 1. sal og 1 projektor til caféen i stedet for almindelig TV.
Vi har også købt ny computer med skærm til bestyrelsens kontor i forbindelse med udlejningsadministrationen. Vi har installeret en TV-skærm i forhallen som vi vil lave en ”info-skærm” til medlemmer og kunder i forbindelse med leje af lokalerne. Der skal også installeres TV-skærm ”info-skærm” i caféen i stedet for opslag på opslagstavlen. Alle informationer skal foregå digitalt. Det er IT-udvalgets opgave til at lægge alle informationer på info-skærm.

Åbent hus
Bestyrelsen og ejendomsudvalget vil gerne arrangere et åbent hus / indvielse af nye lokaler i uge 42 i forbindelse med ejendommens 65 års jubilæum, torsdag den 15. oktober 2015.
Lørdag den 17. oktober 2015 snakker vi om at arrangere en jubilæumsfest for FTSF medlemmer – husk at sætte kryds i jeres kalender både den 15. oktober 2015 og 17. oktober 2015!

Formandsnetværksmøde
På lørdag den 5. september 2015 kl. 10:00 – 15:00 skal Daniel Vest deltage til formandsnetværksmøde i København.
Mødet omhandler erfaringsudveksling mellem foreninger, aktuelle situationer i Danmark, nyt fra DDL og så videre.

Bestyrelsesarbejde
Efter en lang ”ferie” på grund af renovering i Tegnsprogshuset er bestyrelsen klar til at komme på banen og deltager naturligvis til foreningens aftener som førhen.
Vi har forskellige spændende opgaver blandt andet åbent hus, jubilæumsfest, nyheder på tegnsprog på vores hjemmeside.

Nyt fra caféudvalget
Fredags Café åbner for første gang efter renovering og byder alle velkommen til Fredags Café den 4. september 2015 fra kl. 18:00 til kl. 02:00. Vi starter med grill og gøre os klar til en rigtig hyggelig aften.
Vi viser storskærm på TV i caféen, hvor vi kan heppe på Danmark i landsholdskampen mod Albanien i fodbold kl. 20:45.
Til dem som er interesseret at snakke om renovering i Tegnsprogshuset vil ejendomsleder Daniel Vest være tilstede i huset.

Nyt fra kulturudvalget
Et spændende efterår går vi i møde i foreningen, flere spændende foredrag og arrangementer i løbet af efteråret. Bl.a er der foredrag ved Bo Meier d. 2 september, gæt og grimasser for herrer, Halloween, medlemsmøde, informationsaften ved Visual Travel. Husk at tilmelde jer til de arrangementer, hvor det kræves.

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia