Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
29/9 2015 - Nyhedsbrev - september 2015
 
 
Nyhedsbrev - september 2015
De mørke timer begynder at presse på, der bliver færre solskinstimer. Men fortvivl ikke, foreningen går ikke i vinterdvale med mørket, tværtimod, der sker flere spændende arrangementer i foreningen i den kommende tid.

Farvel og goddag i Frederik den III’s kiosk
Prabakaran Kandrasamy har valgt at søge nye udfordringer og har altid drømt om at være restaurant ejer i Vestbyen og kiosken er derfor solgt til en ny ejer; Srirajamoorthy Vinayagamoorthy.
Han overtog kiosken pr. 15. september 2015.
Tegnsprogshuset har budt den nye ejer velkommen og ser frem til et godt samarbejde.

Reception og jubilæumsfest
Vi har nu sendt indbydelser ud, både til reception og til jubilæumsfest på hjemmeside – og vi kan se, der er allerede mange tilmeldinger til jubilæumsfest.

Bestyrelsen og ejendomsudvalget vil gerne gøre medlemmerne opmærksom på, at vi arrangerer to receptioner, torsdag den 15. oktober 2015 af hensyn til personbelastning i huset.
Kl. 15:00 – 17:00 er der reception for kunder, interessenter, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser i forbindelse med leje af lokalerne i Tegnsprogshuset.
Kl. 19:00 – 22:00 er der reception for kun medlemmer og deres børn af Fredericia Tegnsprogsforening.

Bestyrelsen og ejendomsudvalget glæder sig meget til at fejre begivenhederne med jer både torsdag den 15. oktober 2015 og lørdag den 17. oktober 2015.

Søges frivillige til julefrokostudvalg
I takt med efteråret kommer, kan vi ikke komme udenom, at det også bliver jul igen i år - en god julefrokost uden nogle frivillige til at arrangere den kan vi ikke - har du lyst til at arrangere julefrokosten sammen med Kim L. Christensen og Klaus U. Pedersen fra bestyrelsen?
Send en mail til Kim L. Christensen og meld dig til: klc@ftsf.dk
Datoen for julefrokosten i år er lørdag den 5. december 2015.

Medlemskort 2016
På formandsnetværksmødet blev formændene orienteret fra DDL, at der er taget beslutning om at vende tilbage til den gamle ordning med medlemskort. Det vil sige, fra 2016 sender DDL selv medlemskort med post til hvert medlem, når kontingent er betalt.
Bestyrelsen vil stadig opfordre jer, som ikke har meldt til betalingsservice (PBS) om at få det gjort – det vil aflaste DDL og os i det administrative arbejde med medlemsservice, hvis man er tilmeldt PBS.

Nyt fra caféudvalget
Cafeudvalget søger nyt personale både onsdag i lige uge og den første fredag hver måned, har du lyst og tid/ eller vil du gerne vide mere om hvad arbejdet indebærer, så kontakt cafelederen Rosa Rolighed på mail: rr@ftsf.dk

Fredag den 2. oktober 2015 åbner vi fredags caféen kl. 20:00 med festtema: Cowboy i Tegnsprogshuset.
Kom med cowboy udklædning og gøre det til en hyggelig aften. Læs mere om dette arrangement på foreningens Facebook.

Nyt fra kulturudvalget
Foreningen holder lukket onsdag den 14. oktober, da der skal gøres klar til reception torsdag den 15. oktober.
Næste arrangement i foreningen er onsdag den 30. september, foredrag ved Kristin Martinsen om sin barndom i Norge. Onsdag den 28. oktober er der Halloween i foreningen, arbejdsgruppen bag arrangementet melder snart ud med indhold for denne aften, hold øje med nyhedsbrev fra FTSF.

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia