Nyheder

Læs/se sidste nyheder - klik her >>
31/5 2016 - Sommer hilsen fra kulturudvalget
 
 
Sommer hilsen fra kulturudvalget
Kære alle medlemmer som ikke medlemmer, modtagere af Fredericia Tegnsprogsforenings nyhedsbrev. 
 
Kulturudvalget sender jer alle en sommer hilsen med ønske om en god sommer - vi har også nogle ønsker/tanker, som vi gerne vil dele med jer: 
 
Der er lige sendt nyhedsbrev ud om sensommerudflugt d. 13. august, der er mulighed for at dele betalingen i 2, hvis man ønsker - kontakt bestyrelsen i kontortiden onsdage mellem 16:30-17:30. 
 
Kulturudvalget har fået nogle henvendelser fra medlemmer, der ønsker, at FTSF skal arrangere nogle børne arrangementer, bl.a. juletræsfest og fastelavnsfest mm. 
Vi vil hermed gerne opfordre forældre og bedsteforældre til at være med til at planlægge disse arrangementer, derfor vil kulturudvalget gerne oprette et familieudvalg hvor medlemmerne kan deltage og arrangere børne arrangementer. 
Kulturudvalget har nok at se til og derfor vil det være rigtigt lækkert, hvis nogle andre vil være med til at arrangere. Kontakt Lis Jepsen på lj@ftsf.dk - hvis du vil være med i familieudvalget. 
 
Fremadrettet skal man give besked til Lis Jepsen eller Tine Lind (tl@ftsf.dk) hvis man bliver forhindret i et arrangement. Vi har oplevet et par gange, at medlemmer ikke giver besked og man står og venter på folk. Det duer ikke, så fremover skal I sende en mail hvis I bliver forhindret/syge. 
 
HUSK at overholde tilmeldingsfristen til diverse arrangementer, kulturudvalget bruger faktisk meget tid på medlemmer, der glemmer at tilmelde sig i tide og som sender mail til bestyrelsen og spørger om de må være med - fremover skal I huske at tilmelde jer i tide og hvis I glemmer det, så send en mail til ku@ftsf.dk, så får kulturudvalget besked og kan svare jer. 
 
Der er stadig 8 ledige pladser til Sort Sol udflugten d. 18. september, se mere på vores tilmeldingsside: www.ftsf.nemtilmeld.dk 

Fredericia Tegnsprogsforening | CVR: 28 73 27 16 | Egeskovvej 3, 7000 Fredericia